Portofoliu

Compania noastra se poate lauda cu un numar mare de lucrari reprezentative, precum mii de insigne, sute de medalii cu fetele unor personalitati ca Mihai Eminescu, Constantin Brancusi, George Enescu, Regele Mihai, Ferdinand, Carol si multi altii. 

O lucrare importanta s-a realizat si pentru Familia Regala a Romaniei – insigna Coroana de Otel. Frontonul Teatrului de Stat din Arad este rezultatul muncii companiei noastre. 
Am realizat medalii, insigne, plachete, pentru mai multe primarii si pentru Universitatea de Vest "Vasile Goldis" si Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, precum si colanul rectoral si sigiliul din argint pentru ceara pentru Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu si nu in ultimul rand, multe obiecte de cult din argint care in momentul de fata se afla in Biserici si Manastiri.

De asemenea suntem cautati de persoane pasionate de vanatoare care doresc infrumusetarea si personalizarea unicata a armelor de vanatoare prin gravarea de scene de vanatoare, monograme sau prin incrustrari cu aur sau argint.

© 2012 - SC. EUROTOPAZ SRL | Tel: 0767 806 840 e-mail: office@eurotopaz.ro